Zsombi

Gyetvai Zsombor életének első lépései, avagy körültekintés Szécsény Bajcsy 6-ban mostanság. :)

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Indafotó képek

Zsombika cd lejátszó? Jazzt játszik-e?

2009.03.05. 17:08 :: geryboy

Szóval gondolkodtam, megírjam -e vagy sem. Aztán valahogy mégis ott motoszkált bennem, és döntöttem megírom.


Szóval Zsombika nem mindíg cukifalat.

 

Nem tudjuk mi volt itt 2 éjszaka, de rémesen aludtunk (volna). Zsombi aktivizálta az eddig meg nem mutatott „egész éjszaka hiszti” oldalát. Ez úgy volt, hogy estei fürdés után szerettük volna ha elaludhatunk mindahányan. Lefekvés után 1 órával kezdődött a „pokol” égtelen ordítás, sírás 20 percig, pici megnyugvás, aztán megint az egész elölről, pont mint a replay gomb a cd lejátszón, csak itt nem a jazz-é volt a főszerep, hanem a nyekergésé. Én a nyugalom mintahőse, a rendíthetetlen édesapa a türelem királya, kb. 10 percig tűrtem a dolgokat, aztán ki a konyhába, nyugtatgatni magam vízivás stb. Visszamentem, megint kezdődött, Földhöz vágtam volna magam ha tudom, hogy annak lesz értelme. Csak akkor Timinek 2 gonddal kellett volna meg birkóznia, egy síró gyerekkel meg egy itt ott összetört apukával. Nagy nehezen valahogy elaludtunk, aztán hajnalban megint replay gomb és volume 100%. Reggel olyan fejjel jöttem munkába mint egy kelkáposzta, nem olyan zölden, hanem olyan gyűrötten. Sebaj, gondoltam túléltük. Aztán mikor hazaértem az otthoniak közölték a helyzet annyiban változott mindössze, hogy világos volt napközben meg hogy a replay gomb kicsit ritkábban ugyan meg a volume is csak 50%-on de a „cd lejátszó” nyomta. Este fürdi stb... aztán megint ugyanaz az error.

Közénk vettük és ezzel végre megtaláltuk a pause gombot. (Nem a power off, csak pause)

Valahogy túléltük.

Ma minden rendben zajlott, ismét cukifalat lett.

Tanultunk valamit... Tulajdonképpen a gyereknevelés mint szép magyar szó is értelmet nyert nálunk, a gyerek nevel és....

 

 

* érdekesség: apropó magyar szavak, tudod mi a jelentése a Zsombornak?

Itt megtalálod:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Zsombor

 

Köszönjük hogy olvastok, azoknak különösen akik reggel a computer bekapcsolás után minket néznek meg legelőször és nem az email-jeiket.


Nagyölelést NEKED!

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsombika.blog.hu/api/trackback/id/tr80983575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

picipaca 2009.03.05. 20:52:02

Kedves Mindnyájan!

Üdvözlet a gyereket nevelők táborában.:)

Egy dolog talán, amit apró tanácsként adnék. Sose gondoljátok, hogy valamit rosszul csináltok vagy árthattok neki!!! Nekem mikor ilyenkor azt mondták,.. ugyan nem tud máshogy beszélni, csak él a gyerek - majdnem földbe döngöltem az illetőt :)
- pedig igaza van, volt..
Tökéletes és gondos szülők vagytok, azzá érünk az évek során :)
A gyereknevelésről szóló könyvek egy dologért hasznosak, tudni, hogy miket fogunk megszegni az évek alatt - a gyerek és saját érdekünkben.

Gery: a kelkáposzta egy fokkal jobb, mint a mosottrongy :) - így válunk szülőkké -

Ügyesek vagytok mindketten.. dehát a gyerek nevel .. és :)- gondolok rátok és pusz

geryboy 2009.03.06. 08:49:24

@vildi: Köszi Ildikó, valóban Ő még beszélni nem tud, ennek ellenére mégis kommunikál. A sírás is az, kommunikáció. Csak rá kell jönni mikor miért ordít. Nagyölelés!!!

dj gyetva 2009.03.06. 17:34:55

Kedves Geryék!

Én már csak tudom milyenek az ilyen 'átmulatott'éjszakák,inkább Máté révén,Kristóf annyira nem volt ilyen!Igazán nagy kedvel lehet egy ilyen éjszaka után dolgozni menni és még jó pofát is vágni egész nap!:)Na de nem sokára elmúlnak ezek az éjszakák is és Zsombika megtanulja hogyan kell befurakodni a szülői ágyba!Ezt Kristófka is eljátszotta 1x 2x.Fel a fejjel ifjú titánok!Sok energiát nektek és türelmet a kicsi Zsombikához!
Puszi Kata Máté Kristóf Csaba!!!
süti beállítások módosítása